Hippe Dekbedovertrekken voor Kinderen met toffe prints - Bestel Hier Voordelig ! - Roos & Tijn
Hoe kies je het beste dekbedovertrek voor je kind ?

Hoe kies je het beste dekbedovertrek voor je kind ?

0 reactie minuten lezen
Zijn jouw kids dol op flamingo's, jungle dieren, indianen, dino's, unicorns of auto's ? Bij ons vind je prachtige dekbedovertrekken met al deze leuke prints ! Gemaakt in NL van de beste kwaliteit katoen.

Als je een mooie kinderkamer hebt gemaakt, wil je natuurlijk ook dat er een mooi dekbedovertrek op het bed ligt, het liefst passend bij je inrichting. Er zijn een aantal factoren om te overwegen bij het kiezen van een dekbedovertrek voor een kind.

Waarmee moet je rekening houden bij het kiezen van een kinder dekbedovertrek ?

  1. Stofkeuze
    Katoen is een populair materiaal voor dekbedovertrekken omdat het ademend is en gemakkelijk te wassen. Microvezel kan ook een goede optie zijn omdat het zacht aanvoelt en duurzaam is. Alle dekbedovertrekken in ons assortiment zijn van 100 % katoen. Er is ook een keuze in zomer- of winter dekbedovertrekken; in de winter kun je kiezen voor de flanel variant. Flanel is gerulde katoen. Door die bewerking is de stof wat dikker en daardoor warmer.

  2. Afmetingen
     Zorg ervoor dat het dekbedovertrek past op het dekbed van je kind. Het kan misschien verleidelijk zijn een peuterdekbedovertrek voor je kind te kopen, maar je moet er wel op letten dat je kind groeit, en sommige kinderen zijn zó uit hun bedje gegroeid. Een 1- persoons maat dekbedovertrek van 140 x 200-220 cm kan al vrij snel. Zeker omdat je de onderkant gewoon onder het matras kunt stoppen als het qua lengte nog veel te lang is. Op deze manier heb je extra lang plezier van je mooie overtrek !

  3. Design
    Kies een ontwerp dat aansluit bij de smaak van je kind. In de webshop van Roos & Tijn Designerstore vind je veel verschillende mogelijkheden, van unicorns tot dino's , tot meer rustiger printjes. Voor elk wat wils ! Wel is het zo dat je er rekening mee moet houden dat jouw kind bepaalde prints misschien eng vindt, zeker als ze nog erg jong zijn. En dat bepaalde prints, zoals met dieren, kinderen enorm aanspreken, zeker wanneer ze net de dieren beginnen te leren. Het beste is om printjes te kiezen die passen bij de leeftijd van jouw kind, ook al vind jij zelf sommige kinder dekbedovertrekken mooier ;).

 

4.  Onderhoud
    Kies een dekbedovertrek dat gemakkelijk te wassen is. De kinder dekbedovertrekken van Good   Morning zijn dat ! Doe ze altijd wel binnenstebuiten in de wasmachine, dat houdt de kleur langer mooi . Alle overtrekken zijn wasbaar, gewoon op 40 graden met een gewoon wasprogramma. En het fijne is, dat je ze na het wassen gewoon kunt ophangen, je hoeft ze niet te strijken door de speciale care- behandeling. Ook een fijn voordeel want we hebben het al druk genoeg !

5. Prijs
    Bepaal een budget en zoek een dekbedovertrek dat binnen dat budget valt. Bij Roos en Tijn vind je verschillende overtrekken naar ieders budget. Super goedkoop zijn ze niet, maar dat heeft alles te maken met de kwaliteit en de designs van onze dekbedovertrekken. Wij vinden het belangrijk dat je er lang plezier van hebt. En met de juiste verzorging gaan ze jarenlang mee.

Heb jij nog tips ? Of wil je iets weten ? Laat een bericht achter in de comments ! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0