Zwemkleding

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

Zwemkleding kind online kopen

Zwemkleding voor je kind koop je bij Roos en Tijn Designerstore. Je vindt bij ons zwemkleding voor meisjes en jongens van diverse merken. Van Björn Borg hebben we stoere zwemkleding online, maar ook van MOLO en Petrol Industries. Van MOLO hebben we de korte stretch zwembroeken met haaien en krokodillen, stoer ! Maar ook zwemshorts die nu zo populair zijn. Zwemkleding van Petrol Industries is specifiek voor jongens, zwemkleding voor meisjes hebben we ook van Kidz-Art.
Zwemkleding van Molo is populair vanwege de super mooie grafische prints op de kleding en swimwear, en vanwege de fantastische kwaliteit. Wil je eens wat anders dan een gewone zwembroek, bikini of badpak, dan moet je beslist even naar onze collectie zwemkleding online komen kijken. Zwemkleding moet je eigenlijk altijd wel in de kast hebben liggen. In de winter wordt er immers ook gezwommen in zwemparadijzen of tijdens de zwemles. En dan wil je natuurlijk ook leuk voor de dag komen, toch ?

UV zwemkleding kind

Het is tegenwoordig hoe langer hoe meer duidelijk dat onze kinderen al snel teveel bloot worden gesteld aan een hoge dosis UV-straling. Om daaraan tegemoet te komen is de UV zwemkleding geintroduceerd. Deze UV-werende zwemkleding beschermt je kind een stuk beter dan de gewone zwemkleding die je overal kunt kopen. Hoe zit dat ? Zon-beschermende kleding is kleding die speciaal ontworpen is voor bescherming tegen de zon en die geproduceerd wordt uit een stof die gewaardeerd wordt om zijn niveau van ultraviolet (UV) bescherming. Een nieuwe weefstructuur en denier (gerelateerd aan draad tellen per inch )creëren zon beschermende eigenschappen. Bovendien worden sommige textielstoffen, die bij de productie van UV beschermende kleding gebruikt worden, voorbehandeld met UV werende middelen. Op deze manier wordt de huid dus beschermd tegen schadelijke stoffen. Hoe hoger de UV protectie-factor, hoe betere bescherming. UV 40 + is een uitstekende beschermingsfactor. Koop je UV zwemkleding kind bij Roos & Tijn.