Rigon

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
Rigon

Over het merk RIGON

Rigon is een Australisch merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige zonnehoeden die bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. De hoeden van Rigon zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar bieden ook een belangrijke bescherming tegen de zon.

UV-straling is een vorm van elektromagnetische straling die afkomstig is van de zon. Het kan schadelijk zijn voor onze huid en ogen, vooral als we langdurig worden blootgesteld aan de zon. Te veel blootstelling aan UV-straling kan leiden tot huidveroudering, zonnebrand en zelfs huidkanker. Het is daarom belangrijk om ons te beschermen tegen de zon en onze huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Een van de beste manieren om dit te doen is door het dragen van een UV-zonnehoed. Een goede UV-zonnehoed biedt een bescherming tegen de zon door het blokkeren van de schadelijke UV-straling. Dit kan de kans op huidveroudering, zonnebrand en huidkanker verminderen. Bovendien biedt een zonnehoed ook bescherming voor de ogen en kan het helpen om hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen.

De collectie

Rigon heeft een uitgebreide collectie van stijlvolle en functionele zonnehoeden die bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. De hoeden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel zijn om te dragen en ademend zijn. De hoeden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat er voor elke smaak en gelegenheid een geschikte zonnehoed te vinden is.

Getest

Een van de belangrijkste kenmerken van de hoeden van Rigon is dat ze getest zijn volgens de strenge Australische en Nieuw-Zeelandse normen voor UV-bescherming. In Australië schijnt de zon vaak en intens, met  een 2x zo hoge UV-intensiteit als wij dat in Nederland kennen. In Australië weten ze dus waar ze op moeten letten. Door dit te testen, betekent dit dat de hoeden een hoge mate van bescherming bieden tegen UV-straling en dat je erop kunt vertrouwen dat je goed beschermd bent tegen de zon wanneer je een hoed van Rigon draagt.

Als je op zoek bent naar een zonnehoed die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling, dan is Rigon zeker een merk om in de gaten te houden. Of je nu op vakantie gaat naar een zonnige bestemming of gewoon een dagje buiten bent, een UV-zonnehoed kan je helpen om je huid te beschermen en gezond te houden.