Mars & More

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Mars & More

Het is de missie van Mars & More om de natuur weer terug te brengen in het interieur en het dagelijks leven van mensen. Door de verstedelijking is de natuur steeds verder van mensen af komen te staan en wij proberen daar met unieke, veelal zelfontworpen producten verandering in te brengen.

Vanaf het begin is Back2Nature het uitgangspunt geweest bij al hun collecties. Alledaagse zaken brengen ze terug naar de oervormen waarvoor deze vroeger bedacht zijn. Daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zonder daarvoor aan kwaliteit en functionaliteit in te boeten.

De ontwerpafdeling werkt nauw samen met de producenten van ver overzee. Zij zoeken constant naar de mooiste grondstoffen die op een eerlijke wijze rechtstreeks uit de natuur verkregen worden. Vervolgens bewerken hun producenten deze grondstoffen op zo’n manier dat je een product krijgt waar je lang plezier aan zult beleven.

Deze garantie kunnen zij je geven dankzij hun uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo bezoeken ze regelmatig hun producenten om ter plaatse te kijken hoe het productieproces eruit ziet. Bovendien controleren ze de producten bij binnenkomst in ons magazijn en nogmaals voor verzending naar jou.

MARS & MORE STEUNT STICHTING SAMPARK

ONDERWIJS AAN KINDEREN EN JONGVOLWASSENEN IN INDIA

Mars en More is trots dat zij het eerste officiële sponsorcertificaat mochten ontvangen van Stichting Sampark. Zij zet zich in voor onderwijsprojecten voor de kinderen op het platteland van India en in de sloppenwijken van New Delhi.

EEN GEDEELDE VISIE

Wij delen de visie van Stichting Sampark dat educatie een van de belangrijkste voorwaarden is voor kinderen en jongvolwassenen om een goede toekomst op te bouwen. De stichting initieert en organiseert structurele, lokale educatieve projecten in India (regio Budaun). Deze projecten, basisonderwijs en beroepsopleidingen, richten zich op het bestrijden van analfabetisme en van armoede in de stad en op het platteland.

STRUCTUREEL BESTAANSRECHT

Door middel van fundraising in Nederland genereert Stichting Sampark de benodigde gelden om de projecten in India structureel bestaansrecht te geven. Eenmalige, grootschalige verbouwingen of nieuwbouw worden gefinancierd met de opbrengsten van extra evenementen en acties. Er zijn vier Samparkscholen op het platteland en een drietal beroepsopleidingen in de sloppenwijken van New Delhi, die volledig voorzien worden door de stichting. Denk hierbij aan salarissen van docenten, fietsen voor fietsprojecten, naaimachines en computers voor opleidingen, huur, elektriciteitskosten en nog veel meer. Sampark zorgt voor de scholing van zo’n 2.200 kinderen en jongvolwassenen.

MEER INFORMATIE

Bezoek voor meer informatie de website: www.sampark.nl.