Mars & More

Het is onze missie om de natuur weer terug te brengen in het interieur en het dagelijks leven van mensen. Door de verstedelijking is de natuur steeds verder van mensen af komen te staan en wij proberen daar met unieke, veelal zelfontworpen producten verandering in te brengen.

Vanaf het begin is Back2Nature het uitgangspunt geweest bij al onze collecties. Alledaagse zaken brengen we terug naar de oervormen waarvoor deze vroeger bedacht zijn. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zonder daarvoor aan kwaliteit en functionaliteit in te boeten.

Onze ontwerpafdeling werkt nauw samen met de producenten van ver overzee. We zoeken constant naar de mooiste grondstoffen die op een eerlijke wijze rechtstreeks uit de natuur verkregen worden. Vervolgens bewerken onze producenten deze grondstoffen op zo’n manier dat u een product krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.

Deze garantie kunnen wij u geven dankzij onze uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo bezoeken we regelmatig onze producenten om ter plaatse te kijken hoe het productieproces eruit ziet. Bovendien controleren we de producten bij binnenkomst in ons magazijn en nogmaals voor verzending naar u.

MARS & MORE STEUNT STICHTING SAMPARK

ONDERWIJS AAN KINDEREN EN JONGVOLWASSENEN IN INDIA

Wij zijn trots dat wij het eerste officiële sponsorcertificaat mochten ontvangen van Stichting Sampark. Zij zet zich in voor onderwijsprojecten
voor de kinderen op het platteland van India en in de sloppenwijken van 
New Delhi.

EEN GEDEELDE VISIE

Wij delen de visie van Stichting Sampark dat educatie een van de belangrijkste voorwaarden is voor kinderen en jongvolwassenen om een goede toekomst op te bouwen. De stichting initieert en organiseert structurele, lokale educatieve projecten in India (regio Budaun). Deze projecten, basisonderwijs en beroepsopleidingen, richten zich op het bestrijden van analfabetisme en van armoede in de stad en op het platteland.

STRUCTUREEL BESTAANSRECHT

Door middel van fundraising in Nederland genereert Stichting Sampark de benodigde gelden om de projecten in India structureel bestaansrecht te geven. Eenmalige, grootschalige verbouwingen of nieuwbouw worden gefinancierd met de opbrengsten van extra evenementen en acties. Er zijn vier Samparkscholen op het platteland en een drietal beroepsopleidingen in de sloppenwijken van New Delhi, die volledig voorzien worden door de stichting. Denk hierbij aan salarissen van docenten, fietsen voor fietsprojecten, naaimachines en computers voor opleidingen, huur, elektriciteitskosten en nog veel meer. Sampark zorgt voor de scholing van zo’n 2.200 kinderen en jongvolwassenen.

MEER INFORMATIE

Bezoek voor meer informatie de website: www.sampark.nl.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »