Twinning: moeder-dochter -zoon en vader-dochter-zoon fashion

twinning is de nieuwe trend

 

Twinning is de nieuwe trend

Je ziet het vaak in de bladen: BN'ners met hetzelfde shirt als hun zoon of dochter. Of hetzelfde jurkje. Of dezelfde armbandjes.

Bij Roos & Tijn hebben we erg mooie sieraden van echt goud of zilver waarmee  je perfect kunt Twinnen met je beste vriendin, je vader of moeder, of met wie je dan ook wilt delen dat jullie van hetzelfde houden. Voordeel: het gaat heel wat langer mee dan een kledingstuk ;).

Wat is Twinning eigenlijk ?

Het woord twinning komt van het Engelse "twins" , dat tweeling betekent. En omdat tweelingen vaak hetzelfde dragen, (vroeger althans), is het woord Twinnen bedacht voor als mensen  hetzelfde dragen. Dat hoeft natuurlijk niet alleen kleding te zijn. Denk ook aan tassen, sieraden, of schoenen. Of alleen een sjaaltje.

Het is voor je dochter of zoon natuurlijk helemaal leuk als zij of hij hetzelfde kan dragen als jij als moeder of vader. Kinderen identificeren zich nu eenmaal met hun ouders.
Ouders zijn hun allereerste influencers!
Met je baby kun je ook heerlijk twinnen. Ik zou alleen geen slab delen haha. Maar een leuke bandana of haarband kan natuurlijk wél. 
Het maakt eigenlijk niet uit hoe je gaat twinnen. Zolang jij het maar leuk vindt en je kind ook.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »