Jozemiek Rakhi zijden wikkelarmband deep lichen green

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
0
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Een sieraad met een boodschap; bijzonder om te geven, bijzonder om te krijgen !

Lees meer
  • Standaard

Bestel binnen:

and get next day delivery !
€12,95
Incl. btw

Rakhi zijden wikkelarmband deep lichen green

Prachtige handgemaakte 100% zijden wikkelarmband met bedels in zilver  (plated) uitvoering; ook als ketting of enkelbandje te dragen.

Deep Lichen Green : Love & Loyal

De kleur Deep Lichen groen geeft aan dat er een grote behoefte is om lief te hebben en bemind te worden en zich veilig te voelen. Groen is de kleur van trouwe vriendschap en ontvangt graag erkenning voor alledaagse dingen , die je doet voor anderen –slechts een “dank je wel” is voldoende.

The Deep Lichen green color indicates that there is a great need to love and be loved and feel safe. Green is the color of true friendship and love , the need of acceptance and acknowledgement for everyday things you do for others - just a "thank you" is sufficient

Wat is een Rakhi ?

Met bewondering voor de prachtige gedachte achter het Raksha Bhandan feest, waarbij de familieband en liefde wordt geëerd, heeft Jozemiek zich laten inspireren tot een prachtig product. 

Jozemiek’s Rakhi larmband  is volop geïnspireerd op de Raksha zijden wikkelarmbanden uit het Hindu geloof. Een warme gedachte, een eenvoudig gebaar, maar direct vanuit het hart. De oorspronkelijke Rakhi is gemaakt van rode en goudgekleurde armbanden, welke worden gegeven door zussen aan hun broers. Tegenwoordig geven niet alleen zussen aan broers een armband, maar geef je een armband aan een geliefde. Een fijne manier om te zeggen dat je van iemand houdt, dat je blij bent met die dierbare in je leven. Jozemiek’s wikkelarmband geeft een bijdrage door dit teken van liefde en bescherming aan vriendinnen, moeders en andere dierbaren

Vriendschapsarmbanden voor liefde en bescherming

De wikkelarmbanden van Jozemiek® zijn geïnspireerd op de Raksha zijde armbanden uit het Hindoe geloof. Deze bijzondere vriendschapsarmbanden staan in het Hindoe symbool voor liefde en bescherming. Dus wil je een mooi cadeau geven aan een bijzonder persoon, dan is een Rakhi armband zeker iets voor jou.

Armbanden met een bijzondere betekenis 

Je kunt Rakhi armbanden natuurlijk ook zelf dragen. Deze armbanden zijn gemaakt van 100% zijde en passen bij veel verschillende outfits. De sieraden zijn niet alleen mooi om naar te kijken , maar ook nog eens ontzettend praktisch .
Bestel je eigen Rakhi armband welke een bijzondere betekenis symboliseert. Bij iedere Rakhi ontvang je een miniflyer met de betekenis 

Don't just Give a Gift, Give it by your Heart !

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »