Wool & Woodies

Over Wool & Woodies

Wool & Woodies is opgericht door Alexander en Dick, twee vrienden die elkaar ruim 15 jaar geleden op de kunstacademie hebben ontmoet. Met hun jarenlange ervaring in verschillende kunstdisciplines ontwerpen zij samen de mooie houten producten voor Wool&Woodies.

Educatief houten speelgoed

Hun missie:  mooi speelgoed maken dat met zich laat spelen vanuit de overtuiging dat een kind niet vermaakt wil worden, maar juist zichzelf wil vermaken.
Alle ontwerpen die Wool & Woodies maakt zijn gericht op kwaliteit, esthetiek en speelbaarheid.

Duurzaam houten producten

Tijdens het maakproces staat duurzaamheid centraal, dus werkt Wool & Woodies uitsluitend met milieuvriendelijke materialen. Daarnaast planten zij een boom voor elke verwerkte houten plaat, omdat ze graag iets teruggeven aan de natuur. Hun werkplaats wordt verwarmd door het zaagsel en de reststukken van het gebruikte hout. Volledig zonder gas.

Oog voor interieur en design

Bij het ontwerpen van hun producten wordt bij Wool & Woodies sterk rekening gehouden met interieur en design. Zij vinden het belangrijk dat hun producten passen in een hedendaags interieur. 
De ontwerpen zijn daarom niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar passen ook uitstekend in een woonkamer of kantoor. 

Materiaal

A-klasse berken multiplex. Het kan tegen een stootje, heeft een mooie lichte kleur en wordt verwerkt op zo’n manier dat kleine kinderhandjes niet beschadigen..

Handig op te bergen, speelbaar en schroefloos

Bij Wool & Woodies denken ze altijd na over de speelbaarheid van hun producten. Het stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen en nodigt uit tot creatief spelen. Daarnaast gaan ze voor optimaal gebruiksgemak voor de ouders, is het schroefloos in elkaar te zetten en gemakkelijk en klein op te bergen.

 

 

 

 
Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »