MadMia

Dé hit uit Australië: Mad Mia. Sinds oktober 2017 in Nederland verkrijgbaar en nu ook bij Roos & Tijn:  het geweldig hippe sokken merk MADMIA.  Super leuke lange kousen, met veters en franjes, een absolute hit in Australië, vooral ook zeer gewild in de Dance -scene vanwege de vrolijke kleuren en franjes. En nu is het de beurt aan Nederland ! Op dit moment is het merk alleen verkrijgbaar in Australie, Groot Brittanie en Nederland.
Bekijk hier de complete collectie en word fan !

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1
Content-Security-Policy: connect-src: https://*.smartsupp.com wss://*.smartsupp.com font-src: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com media-src: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com img-src: data: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com script-src: 'unsafe-inline' https://*.smartsuppchat.com https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com style-src: 'unsafe-inline' https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »