Konfidence

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1
Konfidence

Het merk Konfidence bestaat al meer dan 20 jaar en is wereldwijd toonaangevend geworden in de zwembranche van zwemleraren en zwemscholen. Het familiebedrijf Konfidence heeft maar liefst 7 prijzen gewonnen met hun kwalitatief hoogwaardige producten.
Zwemvesten / drijfvesten van Konfidence zijn gemaakt van hoogwaardig 3 mm dik neopreen, gecombineerd met zacht lycra voor maximaal comfort en pasvorm . De zwemvesten van Konfidence bieden tegelijkertijd 100% UV-bescherming en geven een natuurlijke warmtebescherming tegen de koudste zwembaden en de zee.

 

 

 

  • Prijs: winnaar met 7 prijzen, "Loved By Parents", "Practical Parenting & Gravidancy" en "Consumer Choice", Konfidence is een familiebedrijf dat de noodzaak van kwalitatief hoogwaardige producten omvat, die met zekerheid zijn ontwikkeld, zoals onze hoogste prioriteit.
  • Veilig en eenvoudig te bedienen: de Engelse eigenschappen bevatten 8 zwemmers, die gemakkelijk te verwijderen zijn om zich aan de behoeften en vooruitgang van je kind aan te passen. Met een robuuste YKK-zelfvergrendelingsritssluiting voor meer veiligheid. De jas houdt de armen van de baby vrij om te zwemmen en zorgt zo voor maximale beweging in het water onder toezicht en ritten van volwassenen. Gemakkelijk te begrijpen handleiding inbegrepen (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
  • Hoogwaardige materialen: gemaakt van hoogwaardig 3 mm dik neopreen, gecombineerd met zacht lycra voor maximaal comfort en pasvorm, biedt tegelijkertijd 100% UV-bescherming op overdekte plaatsen en natuurlijke warmtebescherming tegen de koudste zwembaden en zee. Zoals alle ouders langer weten kun je meer plezier in het water doorbrengen dan iedereen hebben
  • Onafhankelijk getest: alle producten van Konfidence voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidscertificering EN13138-1.