De spijkerbroek die 2x zo lang meegaat !

  • Geplaatst op
  • Door Albertine
  • 0
De spijkerbroek die 2x zo lang meegaat !

De jeans van Dutch Dream Denim kunnen tegen een stootje. Ze gaan 2x zo lang mee als een gewone spijkerbroek door de handige 'Dubbele' laag op de knieën. En valt er een keer een gat in, dan is er dus niks aan de hand. Sterker nog, het wordt dan een extra stoere broek. Zo wordt slijtage onderdeel van de style van de broek. En ze zitten superlekker !

(Spijker)broeken met dubbele knieën

Spelen jouw kids ook altijd lekker met de knietjes op de grond ? Met lego, of  poppen ? Of met autootjes ? En moet je dan ook  met enig ongemak toezien dat ze dan zo fijn hard achter die autootjes aanracen  -  op hun knieën ? " Daar gaat die dure broek...." . Ik hoor het je denken. Maar let op !Er zijn nu spijkerbroeken te koop die níet meteen na een week of twee weer de vuilnisbak in kunnen, omdat de knieën 'door' zijn.
Nog niet eens heel lang geleden was er een moeder die dat al te vaak had meegemaakt en bedacht dat het anders moest. Er moest toch een oplossing te bedenken zijn om een broek te ontwerpen die tegen een stootje kan, er stoer uitziet , lekker zit en ook nog eens voor een goede prijs ?

Die moeder was Raya Hendriks uit Barendrecht. Met haar opleiding in de mode (Koetsier) was daarmee voor haar een nieuwe uitdaging geboren.
Raya : Als moeder heb ik gemerkt dat het een hele uitdaging is om een goede, stoere spijkerbroek te vinden. Wil je een stoere en hippe broek dan kom je al snel uit bij de dure merken. Wil je een goedkopere broek, dan moet je vaak genoegen nemen met minder kwaliteit en de kans dat de broek snel kapot gaat. Daartussen is er weinig tot niets.’ 
En zo werd Dutch Dream Denim (DDD) geboren. (*lees het gehele interview met Raya in Bewuste Ouders)

De collectie

SS16-06 Paka voorkantdutch-dream-denim-jeans-pala (1)dutch-dream-denim-dutch-dream-denim-jeans-jumpsuit mdudu       dutch dream denim meisjesbroek met lange rits nyati grey     dutch-dream-denim-jeans-tandala

De DDD - collectie bestaat uit hippe en stoere spijkerbroeken met een speciale dubbele laag stof bij de knieën. Als kinderen aan het spelen zijn en een gat in hun broek vallen, hoeft de broek dus niet de prullenbak in. Het gat wordt een onderdeel van de style en de broek gaat zo twee keer zolang mee ! Kijk, dat vinden wij moeders nou leuk. Toch ?

De collectie bestaat uit stoere verwassen denims in lichtgrijs en blauw, en voor de meiden is er ook een stoere jumpsuit in jeansstof. En de prijs ? Die is goed ! Je hebt al zo'n stoere jeans vanaf € 29,95 en ze zijn bij ons verkrijgbaar in maat 104 t/m 164, ook in tussenmaten ( daar is altijd veel vraag naar).

De huidige collectie is gemaakt van een heerlijk zachte jogg-denim, en zit dus heerlijk comfortabel. De tailleband kan versteld worden, dus die zit nooit te wijd. En wil je toch de broek nog verder aansnoeren, dan kun je altijd nog de Dappersnapper gebruiken ! Je weet wel, die halve riemen die je aan de achterkant door de riemlussen haalt. Waar je die vindt ? Bij Roos & Tijn natuurlijk......;)

Bekijk de Dutch Dream Denim- collectie bij Roos & Tijn online !  

dutch dream denim joggjeans zomer 2016 - met dubbele laag op de knieën !

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »