Luiertassen e.d.

Stoere luiertassen

Bij Roos & Tijn vind je diverse luiertassen van verschillende merken. Stoere tassen waar je mee gezien mag worden ! Zo hebben we mooie lederen van het merk I-BAX in ons assortiment, die er niet als een luiertas uitziet maar als een gewone stoere damestas. Nou ja gewoon...., hij is bijzonder ! Handgemaakt en van prachtige kwaliteit leer. Keuze uit diverse kleuren en maten. Aan een dergelijke tas heb je ook na de kindertijd nog wat, je kunt hem gebruiken als gewone tas of weekendtas. Zo is hij de investering meer dan waard ! Heb je liever echte kindertas, dan is Dushi een leuk merk. Voor jongens een stoere  met volkswagen of bus erop geborduurd, en voor de meisjes met mooie bostaferelen. Deze tassen van Dushi zijn mooi uitgewerkt en geborduurd, prachtig om te zien.

Waar te koop ?

Shop een mooie luiertas bij Roos & Tijn !

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1
Content-Security-Policy: connect-src: https://*.smartsupp.com wss://*.smartsupp.com font-src: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com media-src: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com img-src: data: https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com script-src: 'unsafe-inline' https://*.smartsuppchat.com https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com style-src: 'unsafe-inline' https://smartsupp-widget-161959.c.cdn77.org https://*.smartsuppcdn.com
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »